Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
pentru 16buc
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam in ploaie, zaharul si mixam pana la topirea completa a cristalelor.
Adaugam galbenusurile unul cate unul, apoi faina si amidonul , cernute.
Topim untul , il racim si-l adaugam in compozitie omogenizand.
Punem razatura de citrice si amestecam
Formele de briose le ungem cu unt, punempe fundul lor putina faina, apoi luam cu lingura din compozitie punand cate o lingura in fiecare .
Ciocolata impreuna cu migdalele le rasnim si punem cate o lingurita in fiecare forma iar deasupra punem iar din compozitia cu oua.
Preincalzim cuptorul si coacem briosele la foc micpana se rumenesc usor.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult